Welkom op de website voor de Sprankel in Haaren

In het gebouw zijn 5 organisaties gevestigd. Brede school De Hasselbraam, Brede school De Klimop, Kinderopvang De Kindertuin, Centrum voor Jeugd en Gezin en Sporthal De Sprankel. De Sprankel wil zoveel mogelijk verbinding maken tussen basisonderwijs, buitenschoolse opvang (BSO) en sportverenigingen

 

De kracht van de Sprankel  zit in de samenwerking: We stemmen ons aanbod met elkaar af. We willen niet alleen elkaars expertise maar ook elkaars ruimtes  gebruiken. Het doel van deze samenwerking is het stimuleren van de verbinding tussen alle kinderen, hun ouders en andere bewoners van Haaren. Onze doelen zijn complementair: We willen alle kinderen optimale ontwikkelingskansen geven met een aantrekkelijk dagprogramma en ouders daarmee betere mogelijkheden bieden om werk en gezin te combineren. En als opvoeden en opgroeien niet zonder problemen verloopt kunnen ouders met hun vragen terecht bij het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG).

Er zijn 2 scheidsrechters kleedkamers en een EHBO ruimte.

 

De hal is voorzien van een scorebord.

Een moderne af te sluiten ruimte voor sportmaterialen en voor vaste gebruikers afsluitbare kastruimte completeren het geheel.

 

Op verzoek en tegen betaling kan er ook gebruik gemaakt worden van een omroepinstallatie.

 

Daarnaast is er een gezellig sportcafé waar u ten alle tijden koffie, thee, frisdrank en versnaperingen kunt kopen uit automaten met een cashless betaalsysteem. Dus er is geen contant geld in omloop. Bij drukke sportontmoetingen zal de bar bemand worden en is het assortiment uitgebreid.

 

Toeschouwers kunnen de wedstrijden of trainingen volgen vanuit het sportcafé of op de tribune die per trap en lift bereikbaar is.

 

De sporthal is gelegen in het midden van het gebouw en heeft de toegang via het schoolplein tussen het kinderdagverblijf De Kindertuin en basisschool De Klim-Op.

Er is volop parkeermogelijkheid aanwezig.