3 oktober: Project S in Haaren

Het komt steeds dichterbij. Met ingang van het schooljaar 2015-2016 zullen we voor alle basisschool leerlingen uit Haaren onderwijs verzorgen in onze prachtige nieuwe Brede School de Sprankel. Een gebouw dat de verbinding zal maken tussen de sportverenigingen, CJG, kinderopvang en basisonderwijs. Niet alleen het gebouw is van groot belang om deze verbinding te kunnen maken, juist de buiteninrichting kan bijdragen aan een ontmoeting tussen jong en oud.

Een buiteninrichting waar:

Om onze prachtige plannen en ideeën daadwerkelijk vorm te kunnen geven, is budget nodig.  Aangezien ontmoeten en samenwerken in de nieuwe Brede School bij ons hoog in het vaandel staan, zullen we op vrijdag 3 oktober een sprankelende dag organiseren, waarin ook u elkaar zult gaan ontmoeten. Voor alle inwoners van Haaren, van jong tot oud, zullen activiteiten georganiseerd gaan worden. Op deze manier kunt u dan bijdragen aan ons prachtige project.

Het doel van deze dag is om een zo groot mogelijke bedrag te genereren voor onze mooie nieuwe buiteninrichting.

Op vrijdagavond 3 oktober zal er o.a. een grote dienstenveiling plaats gaan vinden in Haaren. Hier zullen bijzondere diensten en prachtige producten geveild gaan worden. 

Aangezien heel veel mensen hun enthousiasme hebben laten blijken voor onze actie, hebben we besloten om, vooruitlopend op onze grote dienstenveiling op 3 oktober, alvast te starten met onze digitale dienstenveiling. 

Kijk ook alvast op de site van de veiling om mee te bieden op een van de diensten. Heeft u zelf een leuke dienst aan te bieden, schroom niet en mail naar een van de twee scholen.

.http://www.veilingdesprankel.nl/veiling-de-sprankel/